Kan IPTV hjälpa ditt företag

Du vill säkerställa att dina anställda har tillgång till det nödvändiga videoinnehållet, och du vill ge dem den åtkomsten. Ju mer innehåll du har, oavsett om det är nyhetskanaler, affärsträningsfilmer eller filmerna från förra årets sommargrill, desto svårare är det att distribuera det innehållet. Detta gäller oavsett typ av innehåll.

Du har även andra krav att uppfylla. Du är verkligen mån om säkerhet och säkerhet. Dina prioriteringar inkluderar saker som kostnad, effektivitet och infrastruktur. Du tänker att Internet Protocol Television (IPTV) kan vara svaret.

IPTV, som står för Internet Protocol Television, är i huvudsak transport av tv-flöden över vilket nätverk som helst. I praktiken använder Enterprise IPTV den infrastruktur som redan finns i ditt nätverk för att distribuera TV-signaler som kommer från kabel- eller satellitleverantörer.

IPTV är inte begränsad till att bara sända livesändningskanaler; snarare kan den också överföra video on demand, digital skyltning och både live- och on-demand-versioner av interna produktioner. Detta beror på att IPTV är en multicasting-teknik. Sändning av livesändningskanaler är inte det enda som kan göras med IPTV. Därefter sprids multimediamaterialet till skärmar som är placerade i hela din organisation, såsom receptioner, cafeterier och gemensamma utrymmen, eller till och med direkt till de persondatorer som är anställda av personalen själva.

Ett IPTV-system, på grund av att det är både skalbart och anpassningsbart, kan lätt anpassas till en mängd olika arbetsmiljöer. Så är fallet oavsett om avsikten är att förse vissa individer eller avdelningar med ett begränsat antal tv-kanaler eller att tillhandahålla totalt hundratals kanaler. IPTV används för närvarande på arbetsplatsen av ett stort antal företag som ett sätt att förbättra medarbetarnas engagemang och informationsspridning bland deras personal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *