Spelkonsoler (PS4 och Xbox One)

Din spelkonsol är den allra sista men absolut inte den minsta plattformen som du kan använda för att titta på IPTV-kanaler. Att ha IPTV på fantastiska konsoler som Xbox och PS4 förvandlar dem till fullfjädrade underhållningscenter. Genom att ladda ner Kodi från Xbox Live-butiken kan du titta på IPTV-kanaler på din Xbox One. Kodi är ett fantastiskt tillägg till Xbox och kan hittas där. Hur kan jag konfigurera Kodi att titta på IPTV på min Xbox One?

Å andra sidan är det lite svårare att få IPTV-kanaler på en PlayStation 4 än att få dem på en Xbox One. När du kommer åt IPTV-kanaler på din PS4 måste du använda en screencasting-applikation som kallas “Plex”, och den här applikationen måste hållas öppen hela tiden.

Watching IPTV on gaming consoles comes with a number of advantages

Den viktigaste fördelen med att integrera IPTV i din videospelskonsol är omvandlingen av din Xbox One eller PlayStation 4 till en heltäckande underhållningslösning efter framgångsrik installation av kanalerna. Gemenskapen av människor som har videospelskonsoler är mycket stor, vilket innebär att om du någon gång stöter på ett problem, kommer du lätt att kunna be om hjälp i stora diskussionstrådar och forum online. Detta är den andra viktiga fördelen.

Att titta på Internet Protocol TV (IPTV) på en spelkonsol har några nackdelar

The only drawback that we were able to discover is that, unlike the Xbox One, the PlayStation 4 does not natively support a streaming application like Kodi, and in order to view IPTV on the PS4, you are required to always utilize Plex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *