Roku

Roku är en typ av mediastreamingbox som låter användare strömma filmer, musik och tv-program till sina tv-apparater på ett enkelt och bekvämt sätt. Både en WiFi-anslutning och en Ethernet-kabel kan användas för att ansluta den till internet. En robust internetanslutning krävs för användning med Roku eftersom videorna strömmas i full HD. Hur mycket data behöver jag på min internetanslutning för att köra IPTV?

Det är viktigt att notera att den senaste versionen av Roku, Roku 4, har förmågan att stödja streaming i 4K-kvalitet. Som ett resultat kommer Roku att vara det bästa alternativet för kunder som har 4K-tv i sina hem.

Fördelar med Roku setup boxar

Roku är den vanliga set-top-boxen som erbjuder flest kanaler av alla alternativ som nu finns på marknaden. Dessutom har den ett röstsökningsverktyg och kan söka mellan olika leverantörer (till skillnad från Amazon Fire TV, som bara söker efter Amazon) Hörlursutgången på fjärrkontrollen kan anslutas till dina hörlurar, och att installera IPTV-kanaler på Roku är en mycket enkel och okomplicerad process. Roku-strömningsspelaren är ett av de mer ekonomiska alternativen som finns, och Roku-strömningsspelare kan köpas till en låg kostnad. Vi kan hantera din tv med vilken enhet som helst tack vare Roku-appen.

Nackdelar med Roku setup boxar

En stor nackdel för en sådan otrolig hårdvara är det faktum att Roku inte stöder YouTube och att stöd inte kan förutsägas inom överskådlig framtid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *