MAG-inställnings boxar

Många av er undrar säkert “Vad är mag egentligen?” Människor som tycker om att streama IPTV använder sig av en enhet som kallas Mag, vilket inte är något annat än i grunden en inställningsbox. Det trevligaste med Mag är att den kommer med en egen inbyggd stalker-mellanvara, som låter dig streama IPTV utan att behöva ladda ner några andra appar från tredje part som Android STB-emulatorn. Detta är den största fördelen med att använda Mag. Mag kan dock vara svårt att ställa in för IPTV, särskilt för förstagångsanvändare.När det kommer till streaming av IPTV-kanaler är MAG den överlägset mest effektiva enheten. Set-top-boxar som bär varumärket MAG tillverkas av Infomir. Set-Top-boxar är multifunktionella enheter som gör att du snabbt kan ordna ditt medieinnehåll och få tillgång till IPTV-tjänster. Dessa set-top-boxar finns i en mängd olika storlekar och konfigurationer.

Dessa MAG Set-Top-boxar är implementerade med superkraftig hårdvara som garanterar fantastisk prestanda när du kör applikationer och IPTV-strömmar.

Fördelar med MAG setup boxar

Jämfört med andra IPTV-inställningsboxar är det ganska enkelt att ställa in. Anslut helt enkelt din MAG-box till din IPTV-linje med hjälp av enhetens MAC-adress, som finns tryckt på boxens baksida, och lägg sedan till portaladressen, som kan erhållas från din IPTV-tjänstleverantör, till din MAG-box. minuter. Båda dessa steg kan utföras i en enda sittning. Det finns ingen anledning att lägga till en extra anslutning för EPG eller Picons när du har lagt till portaladressen till din enhet eftersom all data som du behöver kommer att tas emot via portaladressen som du har lagt till din enhet.

Nackdelar med MAG setup boxar

Om du vill installera videospel eller applikationer på din enhet kommer du inte att kunna göra det med MAG eftersom det kommer med ett inbäddat operativsystem som utvecklats av infomir. Detta i motsats till IPTV-inställningsboxar som Amazon FireTV-stickan, som kommer med ett Android-operativsystem kopplat till den.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *