Apple setup boxes

Det faktum att dessa enheter även kan användas för att titta på IPTV-kanaler och ladda ner iOS-baserade videospel från Apple Store ger dem mycket gemensamt med Android setup-boxar vad gäller både design och funktionalitet. Apple TV är en av de bästa tillgängliga lösningarna för att titta på IPTV-kanaler på din vanliga tv när det kommer till att streama dem över internet. Apple TV är en extremt kraftfull medieapparat som kan överföra ett brett utbud av innehåll, inklusive livevideo, från en mängd olika typer av elektroniska medier.

Det har funnits fyra generationer av Apple TV, där den senaste modellen, den fjärde generationen, är den modell som har haft störst framgång. Du kan också använda den här enheten med KODI-mediaspelaren, och du kommer att kunna lägga till IPTV-kanaler på Kodi medan du använder din Apple TV.

Apple TV är en mycket effektiv medieapparat som kan sända en mängd olika typer av medieinnehåll, inklusive livevideo. Den har en HDMI-port, en fjärrkontroll som fungerar med infraröd teknik och kapacitet att ansluta till internet via en WiFi-anslutning. Dessutom har användare möjlighet att strömma mediainnehåll från AirPlay eller iTunes. Genom att använda IP-tv-appen kan IPTV installeras på Apple TV.

Fördelar med Apple TV-installationsboxar

När du ansluter en Apple TV till din vanliga TV blir den en Smart TV. Eftersom 4K-tv-apparater ännu inte är allmänt tillgängliga, har konsumenter med en knapp budget ett utmärkt alternativ i Apple TV. Det tillåter användare att strömma en obegränsad mängd innehåll från iTunes och en mängd andra betydande leverantörer av strömmande innehåll.

Få tillgång till ett varierat urval av HD-spel av högsta kvalitet. Apple 4K har en imponerande processor som är i nivå med vissa bärbara datorer och kan köra även de mest resurskrävande spelen på din tv.

Användare kan styra sina TV-apparater med endast sina röster tack vare Siris röstfunktioner. Du kan instruera Siri att visa dig specifikt innehåll genom att använda röstkommandon, och det kommer att göra det omedelbart.

Apple TV-kunder har tillgång till en mängd olika appar som kan laddas ner via Apple App Store. Appar för att dela foton, sociala medier, shoppa, träna och kolla vädret är bland dem.

Nackdelar med Apple TV-installationsboxar

Apple TV särskiljs från sina rivaler Roku och Chromecast genom avsaknaden av en USB-port, vilket resulterar i begränsat stöd för ljud- och videoinnehåll. När du väl köpt en av Apples streamingenheter är du låst med den tills företaget släpper en nyare modell, eftersom Apple inte erbjuder CPU-uppgraderingar för sina streamingprodukter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *