Hur man använder IPTV för att se vad som helst var som helst 2022

Skaffa ett VPN och anslut till en server i USA eller någon annan plats där IPTV är tillgänglig. ExpressVPN har de snabbaste servrarna för att titta på IPTV live och i HD var som helst.
Ladda ner en IPTV-app och skapa ett abonnemang via vilken IPTV-leverantör som helst. Jag rekommenderar att du provar en pålitlig leverantör som fuboTV, Sling TV, USTVNow, Xumo eller någon av dessa verifierade tjänster.
Börja titta på dina favorit-TV-kanaler och program på IPTV.

3000+ servrar i 94 länder, med 25+ serverplatser i USA, 5 i Storbritannien och 5 i Kanada
Ultrasnabba hastigheter för sömlösa HD- och UHD IPTV-strömmar
Titta på IPTV på upp till 5 enheter samtidigt
Kompatibel med de flesta IPTV-enheter, inklusive Windows, Mac, iOS, Android, smarta TV-apparater, mediaspelare och mer
24/7 kundservice tillgänglig via livechatt och e-post
30 dagars pengarna-tillbaka-garanti

Express

ExpressVPN:s supersnabba hastigheter gör att den sticker ut bland konkurrenterna och garanterar HD-streaming utan fördröjning var som helst. Jag fann att detta var sant efter att ha kört flera hastighetstester: ExpressVPN:s hastigheter höll sig mellan 200-300 Mbps, ungefär en minskning med 9% från basanslutningen på 330-340 Mbps. Att ansluta till en ExpressVPN-server ger en buffertfri streamingupplevelse: Jag tittar alltid på YouTube-videor i HD utan några avbrott.

Du kan få ännu högre hastigheter med ExpressVPNs Lightway-protokoll. När jag bytte till Lightway höjdes mina hastigheter med 15 % – perfekt för att titta på liveströmmar av sportevenemang som Wimbledon eller F1. Medan du är ansluten till ExpressVPN-servrar kommer den fantastiska videokvaliteten att få dig att känna att du själv är på scenen. Du kan byta protokoll med bara ett klick under “Inställningar”.

Även om ExpressVPN är något dyrare än andra VPN, var min sömlösa streamingupplevelse oöverträffad. Inte många VPN:er jag provade gav mig så skarp videoupplösning från början till slut av någon show, så jag tycker att det definitivt är värt priset. Plus, när du får en 1-års plan ger ExpressVPN dig 49% rabatt och du betalar bara $6,67/månad.

Du kan prova ExpressVPN med IPTV själv. Om du inte är nöjd med det kan du få en återbetalning – det backas upp av en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. När jag bad om en återbetalning via livechatt frågade agenten inte varför jag avbröt eller försökte få mig att ändra mig. Pengarna var tillbaka på mitt konto efter 4 dagar.

Är IPTV lagligt?

Det beror på. IPTV-tjänster kan delas in i två kategorier: verifierade och overifierade streamingplattformar. Verifierade är vad de flesta skulle kalla “lagliga”, medan overifierade plattformar är i en juridisk gråzon.

Du kan få verifierade IPTV-tjänster från vilken appbutik som helst, som Google Play eller Amazon Appstore. Några av de mest populära verifierade IPTV-apparna inkluderar Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, Hulu, HBO Max, Hotstar och YouTube TV. Eftersom appdistributörerna godkände dem är verifierade IPTV-appar lagliga eftersom deras innehåll inte bryter mot någon upphovsrättslagar.

Du kommer också att stöta på overifierade tjänster när du använder IPTV. Overifierade IPTV-tjänster är endast tillgängliga för nedladdning på tredjepartswebbplatser. När de väl har installerats på din enhet hämtar de helt enkelt det vanliga innehållet från internet och visar det live eller på begäran. Även om du fortfarande måste betala en prenumerationsavgift för att få tillgång till de overifierade tjänsterna, får du vanligtvis mycket mer för pengarna med 1000-tals olika TV-kanaler.

Det är dock omöjligt att kontrollera om en overifierad IPTV-tjänst följer sändningslagar, så jag skulle råda dig att undvika dem. Även om det är osannolikt att du kommer att få problem för att titta på deras innehåll, tas dessa plattformar regelbundet offline. Om det händer kommer du att förlora åtkomst till ditt konto och sparade program, men du kan fortfarande debiteras den vanliga avgiften.

De bästa verifierade IPTV-strömningsplattformarna

iptvking __ Se på IPTV utan antenn, utan kabel, utan parabol
Vårt kanalpaket finns till MAG Boxar, TViP S-Box, SmartTV (Samsung/LG/AndroidTV), PC/Mac, Mobiltelefoner och mycket mer. Prova våra smarta lösningar till din önskade enhet, och vi lovar att du blir nöjd

XUMO — Ger dig tillgång till mer än 180 kanaler, inklusive GQ, Vogue, Wired, CNET och mer, utan kostnad. XUMO är tillgängligt i USA, Kanada, Frankrike, Tyskland, Storbritannien, Italien, Spanien, Brasilien och Mexiko.

Peacock TV — Erbjuder 50+ alltid på, annonsstödda kanaler gratis; annonsfria premiumplaner inkluderar livesport och evenemang och nästa dag tillgång till NBC och Bravo. Peacock TV är tillgänglig i USA.

Pluto TV — Låter dig titta på över 100 kanaler (som CBSN, CSI, Hell’s Kitchen och mer) gratis. Pluto TV är tillgänglig för användare i USA, Kanada, Storbritannien, Österrike, Tyskland och Schweiz.

Roku Channel — Den här gratisplattformen har 100+ live-TV-kanaler, inklusive 6 spanska. Roku Channel är tillgänglig för tittare i USA, Kanada och Storbritannien.

BBC iPlayer — BBC iPlayer är en gratis streamingsida som ger dig on-demand-program, filmer, sport och nyheter från BBC. BBC iPlayer är exklusivt tillgänglig för tittare i Storbritannien.

ITV — ITV är en gratis brittisk plattform, hem för evenemang och shower som Tour de France, Love Island och Veronica Mars.

Amazon Prime Video — Erbjuder ett stort urval av program från kanaler som Paramount+, STARZ och BET+.

Philo — On-demand-tjänst som erbjuder 60 kanaler, inklusive Comedy Central, CMT, TV Land, Food Network, Logotyp och Sundance TV. Philo är endast tillgängligt för användare i USA.

USTVNow — Inkluderar de mest populära TV-kanalerna, inklusive ABC, CBS och CW, för en liten månadskostnad. Du kan också använda dess DVR-alternativ när du uppgraderar din plan.

Sling TV — Dess Blue and Orange-paket gör on-demand och live-tv-innehåll från 40+ kanaler tillgängligt för invånare i USA. Båda prenumerationsplanerna är överkomliga, men plattformen erbjuder inte en gratis provperiod.

YouTube TV — Tillgång till 85+ live-tv-kanaler, inklusive NBC, Nat Geo, NFL Network, MLB Network, Showtime och Vice, exklusivt för USA. 14 dagars gratis provperiod tillgänglig för alla nya prenumerationer.

fuboTV — Erbjuder 80+ TV-kanaler, som NFL Network, NBA TV, ESPN och SyFy. Kommer med en 7-dagars gratis provperiod och rabatt på den första månaden av ditt abonnemang. fuboTV är tillgängligt i USA, Kanada och Spanien.

Hulu + Live TV — En uppgradering från Hulu on-demand, Hulu + Live TV erbjuder tillgång till 75+ toppkanaler, inklusive NBC, FOX, CBS, Cartoon Network, CNN och ESPN. Hulu + Live TV-innehåll är exklusivt för användare i USA.

DIRECTV STREAM — En distributör som erbjuder fyra streamingpaket till tittare i USA: underhållning (65+ kanaler), valmöjligheter (90+ kanaler), ultimate (130+ kanaler) och premier (140+ kanaler).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *