mag256 problem

Moderator: otto

SuperMario84
Inlägg: 31
Blev medlem: tor okt 27, 2016 4:57 pm

mag256 problem

Inläggav SuperMario84 » tor nov 10, 2016 4:27 pm

hejsan...
jag upplever att min box 256 kan bli seg av sig. och då måste jag dra ut sladda från strömmen... och ibland tar det tid att ladda kanslist eller inställningarna .. det som programmen hänger upp sig.. det kan väl inte beror på internet när man har lina 100/100 mbits .. och ibland står det också connteicon problem men det meddelande försvinner efter några sekunder och det visas bara när man starta boxen

så nu undra man om det kan vara fel på boxen .. jag köpte MAG 256 W1 - Ny version med en inbyggd Wi-Fi-modul

finns det någon där ute som också upplever detta eller är jag ensam om det

kanske göra en fabriks återställning

mvh

stiftet
Inlägg: 8
Blev medlem: tor nov 03, 2016 7:41 pm

Re: mag256 problem

Inläggav stiftet » tis nov 15, 2016 6:48 pm

Har samma problem. och att kanalen fryser så man måste starta om boxen för att kunna byta kanal

oihgoihzsdoij
Inlägg: 5
Blev medlem: fre okt 21, 2016 2:25 pm

Re: mag256 problem

Inläggav oihgoihzsdoij » lör dec 10, 2016 10:24 am

Har det löst sig för er?

Fick precis hem en MAG 256 w1 också (hade en MAG 254 innan som fungerar kanon, men vill ha en på övervåningen också), och den fungerar mycket dåligt. Fryser sig nästan direkt när man börjar titta på en kanal och så får man dra ut strömmen.. det fungerar svinkasst!

Vad gör man åt saken? Returnerar boxen och tar en 254 istället??? Blir tokig!!!

admin
Site Admin
Inlägg: 592
Blev medlem: tor aug 04, 2016 8:29 am

Re: mag256 problem

Inläggav admin » lör dec 10, 2016 2:19 pm

Inne i vår portal gå till SETTINGS -> VIDEO och sedan sätt HDMI EVENT REACTION till IGNORE

oihgoihzsdoij
Inlägg: 5
Blev medlem: fre okt 21, 2016 2:25 pm

Re: mag256 problem

Inläggav oihgoihzsdoij » lör dec 10, 2016 3:01 pm

admin skrev:Inne i vår portal gå till SETTINGS -> VIDEO och sedan sätt HDMI EVENT REACTION till IGNORE


Hej, det är redan satt, tyvärr ingen förbättring.. :(

Det är så lustigt, för jag har en MAG 254 som funkar kanonbra sedan tidigare, men den nya (256) fungerar riktigt dåligt. Ofta fryser sig hela boxen efter ett par minuters tittande utan att jag gör någonting. Den kan även frysa sig när jag switchar mellan kanaler i kanallistan.

Har provat det mesta, bytt DNS, downgradat firmware, bytt video-inställningar osv osv. Inget hjälper.

Om jag skulle besluta mig för att byta boxen till en MAG 254, kan jag överföra min köpta tid till den nya boxen?

admin
Site Admin
Inlägg: 592
Blev medlem: tor aug 04, 2016 8:29 am

Re: mag256 problem

Inläggav admin » lör dec 10, 2016 5:16 pm

oihgoihzsdoij skrev:
admin skrev:Inne i vår portal gå till SETTINGS -> VIDEO och sedan sätt HDMI EVENT REACTION till IGNORE


Hej, det är redan satt, tyvärr ingen förbättring.. :(

Det är så lustigt, för jag har en MAG 254 som funkar kanonbra sedan tidigare, men den nya (256) fungerar riktigt dåligt. Ofta fryser sig hela boxen efter ett par minuters tittande utan att jag gör någonting. Den kan även frysa sig när jag switchar mellan kanaler i kanallistan.

Har provat det mesta, bytt DNS, downgradat firmware, bytt video-inställningar osv osv. Inget hjälper.

Om jag skulle besluta mig för att byta boxen till en MAG 254, kan jag överföra min köpta tid till den nya boxen?


Jag tycker också om 254 mer än 256, den är faktiskt stabilare enligt mitt tyckte med. Du kan föra över abonnemanget det är inga problem

Spamme
Inlägg: 2
Blev medlem: sön dec 11, 2016 3:43 pm

Re: mag256 problem

Inläggav Spamme » sön dec 11, 2016 3:46 pm

Jag lånar tråden lite, jag har också en Mag 256 med problem.

Mitt problem är att jag inte kan starta boxen från standby läget.

Jag får dra ut elkabeln sedan sätta i den igen, då bootar boxen och allt fungerar bra. Sedan trycker jag på den röda knappen på fjärren så boxen går i standby. När jag sedan vill starta den igen trycker jag på samma knapp, boxen blinkar till och lyser vitt, sen är det svart på tvn och boxen reagerar inte på mina knapptryckningar från fjärren. Någon som har en ide?

Funderar annars på att skicka tillbaka den och ta en 254 istället.

admin
Site Admin
Inlägg: 592
Blev medlem: tor aug 04, 2016 8:29 am

Re: mag256 problem

Inläggav admin » sön dec 11, 2016 4:03 pm

Spamme skrev:Jag lånar tråden lite, jag har också en Mag 256 med problem.

Mitt problem är att jag inte kan starta boxen från standby läget.

Jag får dra ut elkabeln sedan sätta i den igen, då bootar boxen och allt fungerar bra. Sedan trycker jag på den röda knappen på fjärren så boxen går i standby. När jag sedan vill starta den igen trycker jag på samma knapp, boxen blinkar till och lyser vitt, sen är det svart på tvn och boxen reagerar inte på mina knapptryckningar från fjärren. Någon som har en ide?

Funderar annars på att skicka tillbaka den och ta en 254 istället.


Känns om 215e gånger jag skriver detta nu, men här kommer det igen

Inne i vår portal gå till SETTINGS -> VIDEO och sedan sätt HDMI EVENT REACTION till IGNORE

Spamme
Inlägg: 2
Blev medlem: sön dec 11, 2016 3:43 pm

Re: mag256 problem

Inläggav Spamme » sön dec 11, 2016 4:04 pm

admin skrev:
Spamme skrev:Jag lånar tråden lite, jag har också en Mag 256 med problem.

Mitt problem är att jag inte kan starta boxen från standby läget.

Jag får dra ut elkabeln sedan sätta i den igen, då bootar boxen och allt fungerar bra. Sedan trycker jag på den röda knappen på fjärren så boxen går i standby. När jag sedan vill starta den igen trycker jag på samma knapp, boxen blinkar till och lyser vitt, sen är det svart på tvn och boxen reagerar inte på mina knapptryckningar från fjärren. Någon som har en ide?

Funderar annars på att skicka tillbaka den och ta en 254 istället.


Känns om 215e gånger jag skriver detta nu, men här kommer det igen

Inne i vår portal gå till SETTINGS -> VIDEO och sedan sätt HDMI EVENT REACTION till IGNORE


Den inställningen är gjord sedan länge :) Det hjälper dock inte

Swennerd
Inlägg: 104
Blev medlem: ons nov 16, 2016 3:34 am

Re: mag256 problem

Inläggav Swennerd » sön dec 11, 2016 7:20 pm

admin skrev:
Spamme skrev:Jag lånar tråden lite, jag har också en Mag 256 med problem.

Mitt problem är att jag inte kan starta boxen från standby läget.

Jag får dra ut elkabeln sedan sätta i den igen, då bootar boxen och allt fungerar bra. Sedan trycker jag på den röda knappen på fjärren så boxen går i standby. När jag sedan vill starta den igen trycker jag på samma knapp, boxen blinkar till och lyser vitt, sen är det svart på tvn och boxen reagerar inte på mina knapptryckningar från fjärren. Någon som har en ide?

Funderar annars på att skicka tillbaka den och ta en 254 istället.


Känns om 215e gånger jag skriver detta nu, men här kommer det igen

Inne i vår portal gå till SETTINGS -> VIDEO och sedan sätt HDMI EVENT REACTION till IGNORE


Jag var även tvungen att ändra i den inre portalen...då funkade det.


Återgå till "MAG"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 1 och 0 gäst