Ljuslöst på VOD Swedish Mag 256

Moderator: otto

halsing
Inlägg: 2
Blev medlem: sön okt 30, 2016 8:04 am

Ljuslöst på VOD Swedish Mag 256

Inläggav halsing » ons apr 11, 2018 4:09 pm

Får inte något ljud på Mag 256, när jag skall titta på Vod Svenska filmer. Har provat ändra på alla ljudändringar både i inre portalen och den vanliga portalen
Är det något jag har fel inställt. Ljudet funkar för övrigt På min Smart tv har jag inga problem att få ljud på Vod på Senska filmer

Liverpool
Inlägg: 5
Blev medlem: tis apr 10, 2018 5:44 pm

Re: Ljuslöst på VOD Swedish Mag 256

Inläggav Liverpool » ons apr 11, 2018 6:32 pm

Jag upplever samma problem men inte på alla filmer. Har likadan box.

halsing
Inlägg: 2
Blev medlem: sön okt 30, 2016 8:04 am

Re: Ljuslöst på VOD Swedish Mag 256

Inläggav halsing » tor aug 09, 2018 10:29 am

Jag har också ljudlöst på de flesta Svenska vod filmer, Samma problem för mina kompisar som har samma box. Vad att göra? Har nog provat alla inställningar, men de flesta är ljudlösa

otto
Inlägg: 646
Blev medlem: sön sep 24, 2017 3:05 pm

Re: Ljuslöst på VOD Swedish Mag 256

Inläggav otto » tor aug 09, 2018 4:00 pm

Det är samma problem för alla som har mag boxar
Massa filmer utan ljud
Det är inte IPTVKING som sköter detta med filmer och serier utan portal ägaren
Vi har sagt ifrån men inget händer
OttO

Pac
Inlägg: 36
Blev medlem: lör jan 14, 2017 8:56 am

Re: Ljuslöst på VOD Swedish Mag 256

Inläggav Pac » sön sep 30, 2018 4:20 pm

Var över hos en polare som kör med en mag256 box, alla filmer funkade felfritt med både ljud och bild, svenska som utländska filmer, jag själv kör med mag256 w1 och där fungerar inte ljudet på svenska filmer samt att det laggar på utländska filmer, kollat varenda inställning men hittar inte vad d kan va med lagget just, nån som upplever samma laggproblem?


Återgå till "MAG"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 0 och 0 gäster