Sida 1 av 2

TVIP S-Box 410

Postat: lör sep 01, 2018 9:12 pm
av TVKingen
Mina boxar står stilla. Svart i rutan blev det, Gäller andra länder oxo.
Stort behov av hjälp. Går den att uppdatera själv?
1/9

MVH // TVKINGEN

Re: TVIP S-Box 410

Postat: mån sep 03, 2018 6:33 pm
av musti
Min Tvip s-box går inte ens starta ??

Trycker på start knappen , de är boxen igång typ 30 sekunder sen stängs han igen :(

Har mailat support flera gånger men får inget svar ??? Någon som vet ???

Re: TVIP S-Box 410

Postat: tis sep 04, 2018 4:26 pm
av otto
Hejsan
Hur gammal är din box har du köpte den Via IPTV KING?
Vad jag vet så 3 månaders garanti på fel
Du har dragit ut sladden för strömmen i 15 min
Har du testat att lägga in ny mjukvara i din box?
Gå in på TVIP hemsida och skriv ditt problem om det ej är en clone
OttO

Re: TVIP S-Box 410

Postat: ons sep 05, 2018 2:37 pm
av musti
Ja jag har köpt min box från iptvking och haft den 1 år förlängde den för 2 veckor sen . provat bytta hdmi , internet kabel men funkar fortfarande inte och ja jag har skrivit till tvip hemsida men det är ju ryskland ? hur ska man få hjälp från dem ?
det känns surt och gå lägga nån tusen lapp till ny box igen efter 1 år

Re: TVIP S-Box 410

Postat: ons sep 05, 2018 8:56 pm
av otto
Hej Musti
Det finns en stor affär i Malmö som säljer både tvip boxar och Mag boxar
Ring till dem och fråga
Jag har ibland fått gå in med special kommandon som de flesta vet att det finns till mobil telefoner
på mina boxar och raderat senaste mjukvaran och manuellt lagt in ny mjukvara eller en tidigare mjukvara.
leta på tvip secret codes for delete firmware, or maually upgrade firmware.
Sedan tro jag det finns även på Youtube hur du ska göra
Ge ej upp utan fråga här på denna sidan om hjälp.
Här finns många jätte duktiga och trevliga som ställer upp.
Har du tur så bor någon i närheten
Håll mig och andra uppdaterade hur det går för dig.
OttO

Re: TVIP S-Box 410

Postat: ons jan 09, 2019 9:19 am
av armin_faca
Hej

Helt plötsligt så funkade inget på s-box 410. Nu har jag svart bild och en cirkel som laddar, men inget händer. Det bara slutade att fungera. Det funkade bra hittils.

Vad ska man göra? Någon som vet eller har haft detta problem?

Re: TVIP S-Box 410

Postat: ons jan 09, 2019 10:13 am
av atrix
Det är/har varit nere under ett gäng timmar.

Re: TVIP S-Box 410

Postat: ons jan 09, 2019 10:16 am
av armin_faca
Det funkar, drog ut sladden till boxen från uttaget i 10-15min o sen det funkade.

atrix skrev:Det är/har varit nere under ett gäng timmar.

Re: TVIP S-Box 410

Postat: ons jan 09, 2019 11:17 am
av FreddyK
Den var nere under ett par minuter tidigare i morse

https://stats.uptimerobot.com/83JQOcJzn/780386686

Så rådet är det vanliga starta om box och router.
Testa direkt i väggen om inte ovanstående funkar ifall det är routern som sätter stopp.
Testa ändra DNS server till 1.1.1.1, 1.0.0.1 eller 8.8.8.8, 8.8.4.4.

Re: TVIP S-Box 410

Postat: sön jul 28, 2019 6:34 pm
av armin_faca
Hej Freddy..
Vet du vad det kan vara för konstigt att nu är det helt svart med 3 små frågetecken på vänstra sidan.
När jag startade så funkade det och länderna och kanalerna fanns, sen när jag skulle in o välja vilken kanal så frös den till.
Jag tog meny knappen och valde ladda om sidan, sen kom det svart och 3 små frågetecken under varandra i vänstra hörnet. Har provat att starta om portalen, men även dra ut sladden från vägguttaget.
Inget funkar ....
FreddyK skrev:Den var nere under ett par minuter tidigare i morse

https://stats.uptimerobot.com/83JQOcJzn/780386686

Så rådet är det vanliga starta om box och router.
Testa direkt i väggen om inte ovanstående funkar ifall det är routern som sätter stopp.
Testa ändra DNS server till 1.1.1.1, 1.0.0.1 eller 8.8.8.8, 8.8.4.4.