Sida 5 av 5

Re: EPG på Enigma2 boxar

Postat: tis jul 16, 2019 9:27 am
av FreddyK
Textningen har inget med EPG och sul's script att göra.
Det enda den gör är skapar kanallistor med referenser för varje kanal så att man kan mappa EPG till kanalen.
Textningen har nåt med drivers eller liknande att göra.

Re: EPG på Enigma2 boxar

Postat: tis aug 06, 2019 12:36 pm
av maztermind
FreddyK skrev:Kanalerna fungerar alldeles utmärkt för mig med e2m3ubouqet.
Ingen skillnad jämfört med det vanliga bara att den delar upp i olika listor och att man får logos, epg och möjlighet att ändra kanalordning, namn eller ta bort enstaka kanaler bla om man lägger ner lite tid och editerar configfilerna.


Thanks Fred ska försöka gå på det igen nu i dagarna vilken guide körde du den som finns på suls?

testade denna https://tommysramblingon.wordpress.com/ ... n-enigma2/
och https://www.suls.co.uk/enigma2-iptv-bouquets-with-epg/

Men kanalerna lirade bara med iptv.sh scriptet (Enigma 2 scripten) men tolkar jag dig rätt ska jag välja "M3U Plus" länken av nedanstående val?

M3U Plus

M3U

Enigma 2 OE 2.0 Auto Script

GigaBlue

DreamBox OE 2.0

Simple List

Octagon

Starlive v3

Mediastar/Starlive v4

Enigma 2 OE 1.6 Auto Script

StarLive v5

WebTV List

Octagon Auto Script

Ariva

Spark

Geant/Starsat/Tiger/Qmax/Hyper/Royal

Fortec999/Prifix9400/Starport

Revolution 60/60 | Sunplus

Zorro

Re: EPG på Enigma2 boxar

Postat: tis aug 06, 2019 1:04 pm
av FreddyK
"M3U with options" Är en den gäller för suls script.
Har du nåt annat sen tidigare så ska allt det rensas först annars kommer dom att krocka med varandra.

Re: EPG på Enigma2 boxar

Postat: tis aug 06, 2019 1:22 pm
av maztermind
FreddyK skrev:"M3U with options" Är en den gäller för suls script.
Har du nåt annat sen tidigare så ska allt det rensas först annars kommer dom att krocka med varandra.


M3U alltså inte M3U PLUS ?

Om det inte fungerar vill jag inte sabba min "iptv.sh" conf då den ifall ger mig kanaler med ljud och bild.

Man det kanske räcker att kör scp på bouqet filerna och lägga på sin mac eller liknande sen ta bort dom från /etc/enigma2/?

hur rensar man bort så det inte stör ut varandra?

Re: EPG på Enigma2 boxar

Postat: tis aug 06, 2019 1:23 pm
av maztermind
Är det:
&type=m3u_plus&output=ts

&type=m3u_plus&output=m3u8

&type=m3u_plus&output=rtmp

?

Re: EPG på Enigma2 boxar

Postat: ons aug 07, 2019 8:48 am
av FreddyK
Man bör använda sig av TS på Dreambox.
RTMP används inte även om själv option finns där.
I övrigt utöver min guide tidigare här så finns det utmärkt guide på scriptets sida med https://www.suls.co.uk/enigma2-iptv-bouquets-with-epg/

Re: EPG på Enigma2 boxar

Postat: fre maj 15, 2020 11:24 am
av maztermind
FreddyK skrev:Man bör använda sig av TS på Dreambox.
RTMP används inte även om själv option finns där.
I övrigt utöver min guide tidigare här så finns det utmärkt guide på scriptets sida med https://www.suls.co.uk/enigma2-iptv-bouquets-with-epg/


Tjena Fred,

nu funkar https://www.suls.co.uk/e2m3u2bouquet-help-thread/ utmärkt på min vu +uno

MEN får inte EPG-IMPORTER att fungera fast jag kört enable på e2m3u2bouquet (X) den säger 0 imported när jag kör manuellt.

Har tagit ner senaste e2m3u2bouquet python scriptet så förstår inte vad som går fel? har följt alla artiklar på suls

Re: EPG på Enigma2 boxar

Postat: sön maj 17, 2020 4:53 am
av FreddyK
Låter märkligt om du har gjort rätt så borde det fungera.

Re: EPG på Enigma2 boxar

Postat: mån maj 18, 2020 7:13 am
av maztermind
FreddyK skrev:Låter märkligt om du har gjort rätt så borde det fungera.


Även fast man installerat e2m3u2bouquet genom att scp'a över e2m3u2bouquet.py till boxen?

tänker om epg-importer vill ha den installerade versionen i mitt OS black hole galaxy.

Re: EPG på Enigma2 boxar

Postat: mån maj 18, 2020 1:52 pm
av FreddyK
Kanske det är enklare för dig att köra med addonet istället och göra detta från fjärrkontrollen.
Detta är ingen EPG importer det skapar bara kanallistor med referenser som kan användas för att importera EPG.
Du måste ha både detta och Rytec EPG importer installerat och aktivera den EPG som du får av detta.
Och se till att du inte har kvar nåt av enigma2 importern som står på IPTVKING's sida för den kommer då skriva över dina skapade kanallistor.